Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discursul lui Liviu Dragnea, IGNORAT de televiziuni

liviu dragnea psd

Cu doar o zi înainte ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să judece primul termen al apelului în dosarul Referendumul, în care preşedintele interimar al PSD a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, Liviu Dragnea şi-a anunţat oficial candidatura la şefia Partidului Social Democrat.

Anunţul a fost făcut la Alexandria, în Teleorman, judeţul care l-a lansat pe Dragnea în politica mare. Chiar dacă este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente politice din această perioada, anunţul lui Dragnea a fost ignorat de patru dintre cele cinci televiziuni de ştiri. Doar B1 TV a transmis o parte a discursului lui Dragnea de la Alexandria, în vreme ce Antena 3, România TV, Realitatea TV şi Digi 24 erau în publicitate.

Decizia este una ciudată mai ales dacă ţinem cont de faptul că aproape toate instituţiile importante de presă au avut oameni la faţa locului, după cum relatează reporterul stiripesurse.ro prezent la eveniment. Abia la finalul evenimentului, Dragnea a apărut cu o scurtă declaraţie live pe televiziunile de ştiri, cu excepţia România TV.

Instanța Supremă va judeca în 28 septembrie primul termen al apelului în dosarul Referendumul în care Liviu Dragnea a fost condamnat, în luna mai, la un an de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de trei ani. DNA a făcut apel și consideră greșită individualizarea pedepsei aplicată lui Dragnea, "cuantumul simbolic de 1 an închisoare și modalitatea de executare cu suspendare, fiind incompatibile cu gravitatea infracțiunii de folosire a influenței funcției de conducere din partid pentru obținerea cvorumului la referendum".

Vezi şi: Liviu Dragnea și-a anuntat candidatura la șefia PSD: 'Îmi asum acest risc'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.