Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi arată ușa Vioricăi Dăncilă: 'Nu avem treabă cu dumneaei, dacă își face treaba'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila cex

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii nu au de gând să schimbe premierul, susţinând că Viorica Dăncilă poate să rămână în funcţie până în 2020 "dacă îşi face treaba", informează Agerpres.

Citește și: Rareș Bogdan, scenariu EXPLOZIV: PSD va anunța suspendarea lui Iohannis/ Dragnea: Nici vorbă despre așa ceva

"Noi nu avem de gând să schimbăm premierul. (...) Doamna Dăncilă poate să rămână acolo până în 2020 dacă îşi face treaba, nici eu şi nici altcineva nu are nicio treabă cu dumneaei. Inventează subiecte că nu au ce să spună. Ei nu pot să spună: am făcut asta pentru România. Ei ori ne înjură, mă înjură pe mine şi presează toate instituţiile împotriva mea, ori vin cu minciuni", a afirmat Dragnea, la România Tv, în legătură cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă Viorica Dăncilă ar demisiona, Dragnea a răspuns: "Nu are cum. Vorbim discuţii. Aruncă Iohannis o piatră în apă şi ne aruncăm noi, oamenii normali la cap, să o scoatem. Nu este subiect, nu am ce să spun".

Referitor la faptul că premierul Viorica Dăncilă a anunţat că votează la referendum, Dragnea a spus: "Nu am o problemă. Ce, eu le spun membrilor PSD ce să facă? Atâta îmi trebuie".

Citește și: George Maior e GRAV BOLNAV: A anunțat că nu se poate deplasa în România, ca să fie audiat în dosarul Laurei Codruța Kovesi

El a mai susţinut că liberalii şi preşedintele Iohannis s-au certat într-o şedinţă care a avut loc miercuri.

"Eu am înţeles că s-au întâlnit astăzi şi s-au certat ca chiorii, şi ei şi Iohannis, liberalii cu Iohannis, că se pare că au informaţii nu prea bune pentru ei. Sunt disperaţi", a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că, în cazul retragerii sprijinului politic de către PSD pentru Viorica Dăncilă, el nu va mai numi un premier de la acest partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.