Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea îi dă de gol pe liderii de la Bruxelles: Care e, de fapt, ADEVĂRAT MIZĂ a planului cu Laura Codruța Kovesi

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara că liderii europeni presiuni inimaginabile pe instanțele din România pentru a închide dosarul Laurei Codruța Kovesi, afirmând că vor ”vor neapărat să-și pună un procuror european în utrma unui troc politic, a unei negocieri ca la piață”.

”Asta cu liderii mai ușor. Lider ești când cel puțin în țara ta partidul din care faci parte ia niște voturi. Vorbim de niște oameni cu fuincții în Comisia Europeană, vorbim de oameni cu funcții în Parlamentul European, vorbim de lider PPE care vrea vrea să ajungă ajungă președintele Comisiei Europene și care face niște presiuni inimaginabile, impardonabile și inacceptabile pe instanțe, pe niște procurori din România să închidă niște dosare - exact (a Laurei Codruța Kovesi - n.r.) - să închisă niște dosare”, a declarat, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, Liviu Dragnea.

Citește și: Reușită pentru Gigi Becali! Ce promisiune i-a făcut fina sa, Gabriela Firea

El i-a acuzat pe liderii europeni de ”dublă măsură”.

”Asta nu e dublă măsură? La ei în țară așa se întâmplă, adică când au apărut marile cazuri de corupție cu niște megacompanii și din domeniul bancar și din alte domenii, din aceste țări, din Olanda, Franța, Germania - vorbim de prejudicii de sute de milioane de euro, nu i-am auzit să țipe la țările respective că acolo e corupție. Ba, dimpotrivă, am citit cu toții că o astfel de companie a făcut o înțelege cu procuratura din nu știu ce țară și, batista pe țambal, au plătit o amendă și s-a terminat. Vii și spui asta - de ce? Pentru că vor neapărat să-și pună un procuror european în urma unui troc politic, a unei negocieri ca la piață.

Indiferent cine ajunge procuror, dintre cei doi, nu are legitimitate. A fost circ. Oare, procurorul care va ajunge șef, va fi corect, sau îi va răsplăti pe cei care au luptat pentru el?”, a mai spus Dragnea.

Citește și: Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.