Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl bagă în ȘEDINȚĂ pe Paul Stănescu, chiar înainte de remaniere: Un alt ministru a fost și el convocat

Inquam Photos / Octav Ganea
Paul Stanescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat, pentru vineri, pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și pe ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, pentru o discuție despre „echilibrarea bugetelor locale”, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, la întâlnirea Dragnea - Stănescu - Teodorovici ar mai putea participa Sirma Caraman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, precum și Daniela Pescaru, secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice.

Citește și: S-a aflat! Ce indemnizație de merit primește Draga Olteanu Matei, lunar, de la stat

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut pe 11 octombrie, la Parlament, o primă discuție cu președintele PSD, Liviu Dragnea, pe tema Codului Finanțelor Publice Locale, întâlnire la care a participat și vicepremierul Paul Stănescu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, pe 22 februarie 2018, la Adunarea generală a UNCJR, că proiectul Codului finanţelor publice locale urmează să fie adoptat până la sfârşitul anului, ea avansând posibilitatea ca suma de 750 de lei/locuitor, din formula de echilibrare, să poată fi crescută.

Citește și: Victor Ponta, mesaj fulger pe tema pensiilor speciale-Ce vrea din partea lui Klaus Iohannis și a Guvernului de Ziua Armatei

„Elementul principal al codului va fi formula de echilibrare a bugetelor locale. Aşa cum am încercat şi în 2018, conform programului de guvernare, ne-am propus ca 100% din impozitul pe venit să fie sursa bugetelor locale, şi echilibrarea să conducă la bugete minime de funcţionare. După cum ştiţi, în 2018 s-a stabilit 750 de lei pe locuitor”, le-a spus Dăncilă preşedinţilor de CJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.