Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, internat de urgență în străinătate: 'Pericolul a fost foarte mare. Medicii au intervenit la timp şi l-au salvat'

Facebook
Liviu Dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost internat de urgenţă în străinătate după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Surse medicale au declarat, pentru Gândul, că Dragnea a trecut printr-o situaţie medicală critică, dar medicii au intervenit la timp şi i-au salvat viaţa.

“Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgenţă, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp şi l-au salvat”, au susţinut sursele.

Reamintim că, în luna septembrie a acestui an, în presă au apărut informaţii contradictorii despre starea de sănătate a lui Dragnea. Mai exact, s-a vorbit despre un posibil accident vascular cerebral şi despre o internare de urgenţă, numai că fostul preşedinte PSD a dezminţit toate zvonurile.

Ghinion în trafic

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, abia revenit în țară după ce trecut de episodul critic pentru sănătate, a avut ghinion în trafic.

Mașina sa, un BMW X5, s-a defectat în timp ce mergea pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din nordul Capitalei, în apropierea unei unități poștale, mașina scoțând fum din zona motorului.

Liderul PSD, aflat împreună cu fiica lui, Alexandra, a fost salvat de un șofer care a venit o mașină Bentley. Acesta i-a înmânat cheile lui Liviu Dragnea, care s-a suit la volan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.