Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, IRONIC după anunţul audierii sale la comisia SRI: 'M-am plictisit...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Preşedintele comisiei de anchetă a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat astăzi, la Parlament, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea va fi invitat la audieri în cadrul comisiei. Nu a trecut multă vreme până când a apărut şi reacţia liderului social-democrat.

Citeşte şi: Șeful Comisiei SRI reacționează la apelul lui Liviu Dragnea: 'Sigur va fi invitat'

"M-am plictisit eu de când mă auto-invit la comisia SRI", a declarat Dragnea, ironic.
De altfel, şeful PSD a cerut în repetate rânduri, încă de anul trecut, să fie chemat la audieri în comisia parlamentară de control a activității SRI. Dragnea vrea să povestească ce știe despre relațile dintre serviciile secrete, lumea politică și justiție.
„Dacă mor, mor în picioare", a zis el recent.

Citeşte şi: Guvernul, veşti NEAŞTEPTATE pentru profesori: Ce se întâmplă cu SPORURILE din învăţământ / VIDEO

Liderul PSD a relatat, în premieră, luni seară, că a participat în decursul mai multor ani la petreceri private organizate de SRI.

„Eu am avut o relaţie relativ bună cu George Maior (fost director SRI, n.red.) cât încă era la noi în partid şi eram colegi în Biroul Permanent Naţional, până a fost numit. Am avut şi după aia o relaţie nu pot să spun apropiată, ne-am văzut mai des din momentul în care am intrat în guvern - prin 2013. Mai des la întruniri în care veneau mulţi oameni politici şi nu numai, şefi de instituţii, şefi de parchete, Curtea Supremă, servicii, parlamentari, miniştri, prim-miniştri, la o locaţie pe aici, pe lângă Floreasca, unde se făceau de obicei întâlnirile astea. Nu am ştiut niciodată care sunt astea, e vizavi de Vila Lac 1, Clubul Floreasca. (...) Le iniţia SRI-ul şi primeam invitaţii de Ziua naţională, ori de ziua SRI-ului ori de Ziua Unirii, cam de 4-5 ori pe an, în care vorbea directorul SRI, vorbea premierul, dacă era prezent - de obicei era prezent -, după care se socializa, vorbeau oamenii", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.