Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, izbucnire NERVOASĂ, la finalul mitingului de la Craiova: a răbufnit din cauza lui Ion Iliescu

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști, la finalul mitingului de la Craiova, dacă PSD se va delimita de fostul președinte Ion Iliescu, din moment ce a fost trimis în judecată pentru crime împotriva umanității. Dragnea susține că Dosarul Revoluție este o ”mascaradă” făcută de Augustin Lazăr.

Citește și: Președintele Partidului Socialiștilor Europeni anunță ÎNGHEȚAREA relațiilor cu PSD: AMENINȚĂ cu excluderea din PES

Iată dialogul lui Liviu Dragnea cu jurnaliștii:

Reporter: Referitor la dosarul Revoluţiei, domnule Dragnea, luaţi o poziţie faţă de domnul Ion Iliescu, fondatorul partidului, vă delimitaţi în vreun fel de dânsul? Luaţi vreo poziţie faţă de el?

Dragnea: Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr (procurorul general - n.r.) la instanţă este o mascaradă, ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Ca şi premiul pe care o să-l primească săptămâna viitoare de la un ONG care, vezi doamne, luptă pentru democraţie şi drepturile omului. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu, este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Nu! Eu cred că este o mascaradă. Doi: este o jignire..”, a spus şeful PSD.

Reporter: Dânsul este acuzat şi în Dosarul Mineriadei de infracţiuni contra umanităţii...

Dragnea: Domnişoară, mai calm, mai calm, uitaţi-vă că aici este atâta atmosferă, sunteţi din alt film, ce naiba?!”, informează Epoch-times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.