Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea l-a sunat pe Tudorel Toader și anunță TĂVĂLUGUL: 'Mi se pare o idee interesantă, mai are multe de spus'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că este ”o idee foarte bună” propunerea ministrului Justiţiei privind adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor şi că Tudorel Toader urmează să facă o analiză o analiză să vadă dacă o astfel de măsură îşi atinge scopul.

”Am avut o discuție cu dumnealui după emisiune. Mie mi se pare o idee interesantă. Nu e rea, din punctul meu de vedere. Trebuie să vedem și să prezinte premierului, cât de aplicată și de eficientă ar fi o astfel de ordonanță și dacă își atinge scopul. Ideea este foarte bună. Urmează ca în perioada următoare să o construiască și să facă și o analiză, o simulare a eficienței. Dar e un lucru bun. Mai sunt multe de făcut. Domnul Toader e un om curajos, pregătit, crede în ideea de justiție corectă, cred că mai are multe de spus.”, a anunțat Liviu Dragnea.

Citește și: Delia se joacă cu banii! Câți bani câștigă artista dintr-un spectacol

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri seară, la Antena 3, că va propune premierului adoptarea unei Ordonanţe de Urgenţă prin care persoanele care cred ca au fost condamnate în baza interceptărilor ilegale sau a protocoalelor cu SRI să poată cere revizuirea sentinţei. El a spus că o astfel de ordonanţă va fi dată "într-un timp scurt, imediat ce se termină concediile", iar prin aceasta îi va fi dată încredere românului că "justiţia se înfăptuieşte aşa cum cere Constituţia".

Citește și: Mascații au făcut prăpăd! Acțiuni în masă ale băieților specializați pe criminalitate economică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.