Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, la un pas de sentința finală - Susținătorii liderului PSD, prezenți la ÎCCJ / FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
sustinatori dragnea iccj

UPDATE 11.00 - Peste 200 de persoane s-au strâns, luni, în fața sediului instanței supreme în așteptarea începerii apelului din dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță.

Oamenii stau pe trotuarele din fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), spațiul fiind delimitat de jandarmi cu garduri. Unii dintre ei au pancarte pe care scrie "România, nu îți mai devora patrioții" sau "Dragnea în libertate / Opriți fosta Securitate!", anunță Mediafax.

*

ÎCCJ ia în discuţie, luni, dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, după ce procurorii au cerut completului sesizarea CCR cu două excepții de neconstituționalitate, iar instanța a decis să le acorde avocaților timp să își pregătească apărarea. Judecătorii au anunțat că termenul de pe 20 mai ar putea fi ultimul. Procesul lui Liviu Dragnea începe la ora 11.00. Aproximativ 50-60 de susținători ai liderului PSD au venit la ÎCCJ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.