Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lansează cel mai dur ATAC la adresa lui Victor Ponta și face DEZVĂLUIRI ce vor ZGUDUI lumea politică: Are prietene la DNA, nu știe în ce s-a băgat

ponta dragnea

Liviu Dragnea îl face praf pe Victor Ponta, după ce fostul premier a cerut ca în cazul în care acuzațiile pe care i le-a adus, că l-ar fi denunțat la DNA, nu sunt reale, să demisioneze. În caz contrar, Ponta ar demisiona din Parlament și se va retrage din viața politică, dacă DNA va spune că l-a denunțat pe Dragnea.

Actualul președinte al PSD spune că nu discută nici cu turnătorii, nici cu șantajiștii, cu trimitere directă la fostul său șef, despre care dezvăluie că are două prietene la DNA. În plus, Dragnea îi dă și un avertisment lui Ponta: ”nu știe în ce s-a băgat!”.

Citește și: O nouă ORDONANȚĂ de URGENȚĂ a Guvernului Dăncilă! Cine beneficiază de ea

”Mie nu-mi place să conversez nici cu turnătorii, nici cu şantajiştii. În al doilea rând, inclusiv astăzi, cererea pe care a ticluit-o la sfatul celor două prietene pe care le are în DNA este în fapt o plângere penală în care mă acuză de intimidarea martorilor. Trei - denunţul public făcut la Hotnews l-a văzut toată lumea şi îl poate reciti toată lumea. Patru - eu nu mă duc pe discuţia de formă, că nu scrie nicăieri 'denunţ' sau este vorba de conţinutul acelei declaraţii. Cinci - cu părere de rău spun, nu ştie în ce s-a băgat.”, a spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta a declarat că va depune o solicitare la DNA pentru a-i fi precizată calitatea în care a fost audiat în dosarul lui Liviu Dragnea, după ce acesta l-a acuzat din nou că este unul dintre denunţătorii din dosarul său.

Citește și: Analiză LA SÂNGE a ministrului Olguța Vasilescu! Cum i-a ajutat pe pensionari – Adevărul despre Legea pensiilor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.