Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lansează o IPOTEZĂ EXPLOZIVĂ, la 3 ani de la tragedia din Colectiv: 'Zeci de copii au fost uciși în acea noapte. Ceva i-a ucis'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Liviu Dragnea lansează, la 3 ani de la tragedia din clubul Colectiv, o ipoteză ce poate fi considerată explozivă. Conform șefului Camerei Deputaților, în fatidica noapte de 30 octombrie 2015 au avut loc mai multe crime.

”Mesajul meu e unul de durere. Am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost uciși în acea noapte. Nu știu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul, nu știu pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piață. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanțe. Poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni. Ceva i-a ucis. Nu știu dacă a fost un accident, sunt foarte multe variante care circulă pe piață. Nu cred că lucrurile sunt limpezi. Eu sper să nu mai avem așa ceva. Poate lucrurile sunt clare și nu îmi dau seama.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Tudor Chirilă explodează la trei ani de la Colectiv: ‘Politicieni sau funcționari publici.. n-au făcut nimic..’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.