Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea le răspunde lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu: 'Pentru mine nu a fost o zi plăcută. PSD nu e un partid de maimuțe' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Liviu Dragnea  a trecut la execuții în partid, după ultimele scandaluri! Primele capete căzute sunt cele ale lui Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al PSD, și Marian Necșu, secretar general. Cei doi au fost dați afară din formațiune pentru declarațiile la adresa partidului, a explicat Dragnea.

”Pentru mine nu a fost o zi plăcută. PSD nu e un partid de maimuțe, e un partid cu o personalitatea foarte puternică, nu pot fi luați de nas și convinși cum să voteze. Nu a fost o dorință a mea cu Marian Neacșu sau a lui Adrian Țuțuianu, ci a colegilor mei. Eu consider că acest CEX încearcă să țină partidul pe direcția pe care a pornit și să reziste la toate atacurile, din interior și exterior. Ultima excludere a fost cea a lui Valeriu Zgonea, când eu am ieșit din sală. Acum nu am mai ieșit din sală, pentru că a fost o măsură necesară. Știu că sunt supărați, încărcați de dușmănie. Trebuie să se întrebe dacă nu cumva CEX de azi a avut dreptate. Dacă vor respecta ce au spus azi, în CEX, vor acționa într-un fel, dacă nu, vom vedea.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Ce lege va intra în vigoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.