Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea LOVEȘTE în SRI, după dezvăluirile fostei șefe AEP: Este foarte GRAV!/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat că scrisoarea Anei Maria Pătru, în care spune că ea a fost arestată pentru a da o lovitură PSD și lui Dragnea, este una foarte gravă și a cerut comisiei de control a SRI să ancheteze dacă Serviciul Român de Informații ar fi oprit-o pe Ana Maria Pătru să spună adevărul în Dosarul Referendumul. În scrisoarea sa, Ana Maria Pătru spusese că ar avea informații conform cărora Dragnea a fost condamnat ilegal în Dosarul Referendumul.

”Suspiciuni au fost în permanență, au fost chiar și la ultimele alegeri, dar a apărut această declarație oficială a unui fost președinte AEP. Din moment ce a făcut această afirmație eu cred că cei din Comisia SRI vor trebui să o verifice. Orice apare despre SRI trebuie verificat, nu trebuie să rămână în aer. Auzim discuții, zvonuri, informații pe surse. Cel mai bine este să verificăm.

Am citit aceste declarații. Sigur că te-ai fi așteptat ca instituțiile abilitate ale statului se autosesizează. Ar trebui să se vadă dacă cei care puteau spune adevărul despre dosarul Referendumul au fost amenințați să nu spună lucrurile. Dacă este așa, este foarte grav”,. a spus Dragnea.

Întrebat dacă se așteaptă ca instituțiile statului să înceapă o anchetă după informațiile dezvăluite de Ana Maria Pătru, Dragnea a spus că se așteaptă la acest lucru.

”Nu-mi permit să-i spun doamnei Ana Maria Pătru ce să facă dar au fost situaţii în ultimii ani când pentru declaraţii mult mai subţiri începeau anchete”, a precizat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.