Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lovește în toți: Încerc să fiu calm! O să văd dacă mai rămân în partid/ video

Liviu Dragnea a lansat un atac devastator la anumiți lideri ai PSD, printre care Victor Ponta și Rovana Plumb. El spune că Victor Ponta și-a dat, oficial, demisia din fruntea de președinte al PSD. Dragnea spune că nu va mai garanta pentru nimeni în funcția de președinte al PSD, după dezamăgirea pe care i-a adus-o Victor Ponta.

Citește și: Transfer BOMBĂ făcut de Călin Popescu Tăriceanu la partidul său

El le transmite membrilor PSD că la CEX nu trebuie validată Rovana Plumb în funcția de președinte interimar pentru că acest for nu se ocupă cu așa ceva.

”Nu sunt în dispută cu absolut nimeni. Membrii noștri nu merită ca la vârf să fie discuții mici. Încerc să fiu calm. Funcția nu am luat-o de la librărie. Am primit-o și am încercat să o gestionez.

Un Congres în toamnă și unul după alegerile locale și parlamentare. Asta sper să se discute miercuri la Comitetul Executiv. CEX nu poate valida, poate decide dacă sunt mai multe candidaturi. Nu e o conducere foarte grea, să fii interimar.

Citește și: Ilie Sârbu îl distruge pe Liviu Dragnea: Nu are nicio calitate

Eu o să mă mai gândesc dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. O să văd dacă mai rămân în partid și în funcția pe care o am. Vreau să văd care e cea mai bună variantă pentru partid. Faptul că Victor Ponta și-a dat azi demisia, nu e o veste bună pentru partid.

Sper ca toate mințile luminate din partid vor reuși să înțeleagă că avem capacitatea să facem ceva. Sper ca Victor Ponta va găsi puterea să rămână premier.

Eu când sunt amenințat, reacționez exact invers. Sunt băiat major. Ar mai urma că sunt și omul lui Traian Băsescu în partid. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o că sunt omul lui Klaus Iohannis.”, a spus Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.