Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Mă retrag, îmi dau demisia! Nu am fost prieten cu Ponta, dar nici dușman!'

dragnea ponta

Şeful PSD, Liviu Dragnea dă cărţile pe faţă. Acesta vorbeşte despre ce se va întâmpla cu social-democraţii după alegeri şi în ce condiţii îşi va da demisia de la şefia partidului.

"În acea zi cu condamnarea, am anunţat clar că nu plec. Dacă o făceam, urmau lupte interne şi compromiteam campania electorală. Am anunţat un lucru firesc. După alegeri, stabilim ce facem, în funcţie de alegeri. Dacă câştigăm alegerile locale, e dificil să spui că pleci. Dacă obţinem un rezultat prost, plec. Rezultat prost este să nu vin pe primul loc în alegeri. Dacă ieşim pe locul doi, mă retrag. Îmi dau demisia. Dacă vom fi primul, discutăm.", a spus Dragnea la RTV.

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

Acesta a fost sincer şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Victor Ponta și despre posibilitatea ca acesta să revină în funcţia de premier. "Nu a fost o prietenie mereu cu Victor Ponta, dar nu am fost duşmani. De-a lungul anilor au fost momente dificile. Ne-am bătut fiecare pentru părerea lui. Am rămas mereu prieteni şi aşa va fi mereu. PSD nu e un obiect ca să fie luat de la librărie sau din sertar, ca să fie luat înapoi. Ar fi fost nefiresc pentru Victor să nu se implice în campania electorală a partidului. Avea o datorie faţă de acest partid. A avut o perioadă în care a stat deoparte. A spus Victor că nu vrea să fie premier chiar dacă vom câştiga alegerile parlamentare. Varianta ca el să fie premier a lămurit-o el. A spus Victor că nu vrea să fie premier chiar dacă vom câştiga alegerile parlamentare. Varianta ca el să fie premier a lămurit-o el. Nu sunt de acord cu Victor când atacă familia domnului iohannis. Niciodată nu atac familia unui politician.", spune Dragnea.

Dragnea s-a enervat atunci când a fost întrebat dacă Gabriela Firea ar putea deveni şeful PSD în condiţiile în care ar ajunge Primarul Capitalei. "Vă preocupă foarte mult şefia PSD. Eu vreau ca Gabriela Firea să câştige la Bucureşti. Nu ştiu dacă poate ajunge preşedinte la PSD. Eu încă nu am murit şi dacă sunt viu şi foarte liber înseamnă că rămân preşedintele PSD. Când fac analize fac la Bucureşti, dar şi la Alexandria.", a încheiat Dragnea.

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.