Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Meleșcanu: Aștept o evaluare a diplomaților

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ținut să le mulțumească liderilor Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor pentru prezența de la Congres și pentru mesajele acestora. De asemenea, Liviu Dragnea a spus că în următoarele zile va discuta cu liderul ALDE și va cere din partea Ministerului de Externe o evaluare a diplomaților.

„Vreau să-i mulțumesc public dlui Tăriceanu pentru prezența de la Congres și pentru cuvintele spuse acolo. Vreau să-i mulțumesc dlui Kelemen Hunor pentru faptul că a fost prezent la congresul nostru și pentru mesajul pe care l-a transmis. Sigur, o să discutăm. Vom face o coaliție în perioada următoare, coaliție de unde aștept să primim de la MAE o analiză din care să înțelegem și noi, cei din coaliție și prim ministrul, ce avantaje a adus statului român fiecare șef de misiune diplomatică sau atașat comercial. O politică externă care nu poate fi măsurabilă prin efectele pozitive pe care le aduce statului român (...) nu este o politică eficientă. Și eu, și prim ministrul așteptăm de la ministrul de Externe cât mai repede propunerea de ambasadori pentru Israel.”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă va discuta în ședința coaliției despre raportul lui Tudorel Toader și despre o eventuală sesizare a CCR, Liviu Dragnea a spus că „dacă va fi cazul, se va discuta”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.