Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj tranșant către organizațiile PSD din Ardeal

dragnea

Seful campaniei prezidentiale a PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu se pleaca cu ideea schimbarii sefilor organizatiilor din Transilvania, dar ca trebuie "o implicare mai mare a liderilor locali" in turul 2 si ca dupa alegeri va avea loc o "analiza serioasa".

Intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu este suparata pe Ardeal din cauza rezultatelor slabe din primul tur, Liviu Dragnea a declarat:

"E normal sa fie suparata. Nimeni nu e bucuros sau fericit cu rezultatele din Transilvania, dar am discutat si cu Olguta si cu ceilalti colegi ai nostri ca totusi in Transilvania exista o situatie putin diferita. Putem avea discutii serioase dupa turul 2. Le-am explicat ca in Cluj au fost peste 50.000 de voturi pe listele suplimentare. E nevoie de o implicare mai mare a liderilor nostri locali din judetele respective, se poate, exista potential"

"Nu discutam asta acum (schimbarea conducerilor judetene, n.red.), eu plec de la ideea ca fiecare organizatie inca mai are potential, a inteles ce n-a facut bine, o sa inteleaga ce mai au de facut pana la turul 2 si nu avem o atitudine din aceasta sa demitem pe cineva. Dupa 16 noiembrie o sa facem o analiza serioasa legata de cum s-a implicat fiecare in campanie", a mai declarat Liviu Dragnea

Citeste si:

EXCLUSIV Ministru PSD din Ardeal: "Primeaza mentalitatea ca Iohannis este neamt, deci e corect"

Vicepresedinte PSD: "Ioan Rus nu știe să facă campanie"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.