Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: NU luăm în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma discuției din Biroul Permanent Național al PSD s-a decis să nu se procedeze la suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Totuși, Dragnea susține că PSD va uza de toate mijloacele legale și constituționale pentru a răspunde în acest război.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști dacă se ia în calcul suspendarea președintelui și dacă se va organiza un miting pentru susținerea Vioricăi Dăncilă.

”Sigur că s-au atins și aceste subiecte, dar încă o dată vă spun. Noi nu am hotărât să promovăm discuția despre cele 2 teme, dar nu vrem uităm care este miezul acestei discuții, pentru că turnători a mai avut și va mai avea România. Important pentru noi rămâne conținutul acestei plângeri penale, care are elemente de antisemitism.

În ceea ce privește suspendarea președintelui, noi tot sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate. Nu am discutat, nu luăm în calcul suspendarea președintelui, dar nu avem de gând să stăm și să nu facem nimic. Vom utiliza toate mijloacele legale, constituționale, sociale pentru a răspunde”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.