Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea nu respinge ideea unei OUG de modificare a codurilor penale: Decizia va fi la Guvern. Se vrea rasturnarea ordinii constitutionale

facebook
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu respinge ideea unei ordonanțe de urgență pentru modificarea legilor justiției și a codurilor penale, precizând că decizia va aparține Guvernului.

"Decizia va fi la Guvern. Eu n-o să impun premierului nimic, în sensul că fiecare, în funcția pe care o are, are responsabilități și puterea de a lua decizia. Ce ține de Parlament, sunt lucruri rezolvate. Decizia politică a fost asumată cu un calendar asumat public. De aici încolo, ca și Parlament, ca și partid, să vedem cum se desfășoară lucrurile, contestări, trimiteri, retrimiteri. Ei vor să întindă cât mai mult perioada de intrare în vigoarea în speranța restaurației. Și acum sunt abuzuri, sunt amenințări asupra unor persoane să facă denunțuri. Ei vor să lungească foarte mult și până atunci, doar-doar să răstoarne ordinea constituțională și să fure votul date de români în 2016. Ce va face Guvernul, partenerii de coaliție, vom vedea. Cu partenerii ne vedem mâine, poimâine. Eu aștept ca toți colegi noștri să facă tot ceea ce e de făcut ca obiectivul asumat de noi să fie îndeplinit", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.