Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Nu vreau să colaborez cu președintele Iohannis pe tema justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Dragnea Tariceanu Cotroceni

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu dorește să colaboreze cu președintele Klaus Iohannis pe tema justiției, pentru că el nu are atribuții pe acest domeniu.

”Nu vreau să colaborez cu președintele pe tema justiției, pentru că eu nu am atribuții aici. Eu am cerut această discuție de un an de zile, pentru că era necesară. Dacă Parlammentul, Guvern și Cotroceniul nu au o linie unitară, acest lucru nu este bun pentru România. (...)Este o colaborare strict instituțională cu președintele României”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea susține că nu a primit critici din partea celor din PSD, pentru că a mers la Cotroceni, când a fost chemat de președinte.

”N-am primit critici din interiorul PSD. Primul lucru pe care l-am făcut, am discutat cu domnul Tăriceanu și am discutat și cu o serie de colegi din PSD, nu văd de ce ar fi existat critici”, a mai spus liderul PSD.

Dragnea susține că și-a schimbat opinia, iar de acum încolo va merge la Cotroceni. ”Mi-am schimbat-o, pentru că între timp a apărut și al treilea Guvern, am fost nevoit să merg acolo”, a precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.