Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea o contrazice pe Viorica Dăncilă: 'Vom avea o discuție în partid' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea dăncilă dragnea dragnea dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv al social-democraților, a declarat vineri, la Botoșani, că-și dorește ca viitorul președinte al României să fie ”un președinte PSD”. Imediat după declarațiile premierului, Liviu Dragnea a făcut precizări despre viitorul candidat la prezidențiale.

”Mi s-a solicitat în toate județele în care am fost (n.r. să candideze la prezidențiale). Le-am spus colegilor, după 26 mai, vom avea o discuție destul de profundă în partid în partid să stabilim care este cea mai bună variantă pentru prezidențiale din punct de vedere al Alianței, având ca obiectiv câștigarea alegerilor prezidențiale de către Alianța PSD-ALDE.”

Citește și: Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

”Vă doresc să aveți succes. Îmi doresc să aveți încredere și îmi doresc ca împreună să mergem la guvernare până-n 2020, iar în primul rând în 2019 să câștigăm alegerile europarlamentare și să avem președintele României un președinte PSD”, a spus Viorica Dăncilă la conferința de alegeri PSD Botoșani.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat săptămâna trecută, la Craiova, întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale că dacă o să aibă posibilitatea fizic se va mai gândi, precizând că în prezent este liber.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale

„Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am (posibilitatea fizic - n.r.). Acum sunt liber, sunt cu voi”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidențiale.

Coaliția PSD-ALDE încă nu a anunțat o decizie în legătură cu candidatul la alegerile prezidențiale.

Referitor la subiect, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, anterior, că e pregătit să își asume candidatura pentru un mandat la Cotroceni după ce o să vadă datele din sondaje. El a afirmat că a discutat în cadrul coaliției și anunțul despre o eventuală candidatură îl va face după europarlamentare.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.