Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea O CONTREAZĂ pe Gabriela Firea, după ce salvat-o de la excludere: 'Nu e prima ședință de acest gen' - VIDEO

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au salvat-o pe Gabriela Firea de la o excludere. Cei doi au refuzat să supună la vot cererea primarului Sectorului 5, Daniel Florea, care voia ca primarul general să fie dat afară din partid.

În plus, după CEX, Dragnea a contrat-o pe Firea, care a declarat că a fost prima ședință în care s-a discutat serios în partid. De altfel, aceeași ideea ca Firea a exprimat și Adrian Țuțuianu.

”Au vorbit foarte mulți colegi despre celebra scrisoare a grupului de inițiativă. S-au emis păreri, puncte de vedere, controverse, au discutat între ei, unii colegi s-au completat, alții s-au contrat.

Nu sunt de acord că este prima ședință în care se discută serios în PSD. Am avut o mulțime de ședinte în care s-a discutat ore în șir, foarte deschis și foarte profund. Nu vreau să mai avem astfel de ședințe în care să vorbim despre faptul că ar trebui să dezbatem în partid și nu dezbatem. Avem un mandat serios dat de români în 2016. Trebuie să ducem la capăt niște angajamente.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Vești bune! O categorie de români va primi un spor de muncă-Cine va beneficia de acest plus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.