Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea o prinde și pe Olguța Vasilescu în malaxorul criticilor: avertisment pentru membrii Cabinetului

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a dezlănțuit la adresa unor miniștri din Guvernul Dăncilă și anunță o amplă remaniere guvernamentală. Voit sau mai puțin voit, Dragnea o prinde și pe Olguța Vasilescu, unul dintre fidelii săi, în malaxorul de critici aduse la adresa miniștrilor.

”Cu PSD-ul la guvernare se întâmplă lucruri și se vor mai întâmpla. Unul dintre motivele pentru care miniștrii vor fi schimbați va fi proasta comunicare, pentru că sunt oameni cărora li s-a mărit pensia și nu sunt siguri dacă li s-a mărit pensia, dacă este să dau un exemplu. Aici nu este vina doamnei Olguța Vasilescu, ci pentru faptul că nu toți miniștrii comunică și lăsând spațiul gol de comunicare vin minciunile și vin cu găleata”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD ne-a obișnuit cu intervenții publice în care critică voalat un ministru sau altul, acesta fiind de obicei doar un cartonaș galben și nu neapărat o intenție de remaniere guvernamentală.

Liviu Dragnea a anunțat că la finalul lunii septembrie, cel târziu începutul lui octombrie, vom avea o remaniere guvernamentală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.