Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea o pune la punct pe Lia Olguța Vasilescu: 'S-a înţeles greşit, e un document cu care eu nu am fost de acord' / VIDEO

Liviu Dragnea Lia Olguța Vasilescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri la Parlament că structurile MAI sunt profesioniste şi nu consideră, ca atare, că poliţiştii sunt incompetenţi, el comentând astfel un mesaj publicat pe Facebook de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, retras ulterior, din care reieşea că poliţiştii ar fi incompetenţi.

"Nu, nu consider că poliţiştii sunt incompetenţi. Consider că poliţiştii, în România, mulţi ani, prea mulţi ani, nu au beneficiat nici de salarizare corespunzătoare, nici de protecţie legală, nici de protecţie legislativă corespunzătoare, nici de asigurări, necesare şi obligatorii peste tot în lume, nici de dotările de care au avut nevoie, nici de încurajările de care aveau nevoie. Sigur, în orice sistem sunt oameni incompetenţi, dar, în ansamblu, eu am spus tot timpul şi spun în continuare: Poliţia Română, Jandarmeria Română, structurile MAI sunt foarte profesioniste, sunt populate cu oameni conştiincioşi, cu oameni curajoşi, oameni care au viaţă foarte agitată şi foarte periculoasă şi mai puţin viaţă de familie", a declarat Liviu Dragnea, fiind întrebat de jurnalişti dacă el consideră că poliţiştii sunt incompetenţi.

Citește și: Carmen Iohannis, uimește, înainte de Crăciun: Ce gest a făcut Prima Doamnă a României

Fiind întrebat dacă i-a transmis şi ministrului Lia Olguța Vasilescu această opinie, liderul PSD a spus: "Eu cred că a fost o foarte mare greşeală de exprimare a celui care a scris acel text, a celui care a semnat acel text".

"S-a înţeles greşit, este un document cu care eu nu am fost de acord", a adăugat Dragnea.

Citește și: Inedit! Cine este elevul care a îngenuncheat la catafalcul Regelui Mihai și de ce a făcut asta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.