Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea promite 'STÂRPIREA BALAURULUI': 'Avem nevoie de un moment ZERO, altfel rămânem prizonierii trecutului'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Liviu Dragnea le cere parlamentarilor săi și clasei politice o coagulare pentru ca România să treacă printr-un ”moment zero”, pentru ca țara să aibă parte de o ”democrație reală”.

Dragnea a vorbit, miercuri seara, la Antena 3, despre ”balarulul” pe care vrea să îl ”stârpească”.

Citește și: Datele care contrazic Guvernul Dăncilă: Cât a crescut deficitul comercial în 2018

”De un an de zile stăm sub acest asediu turbat și noi ar trebui să ne ocupăm de bunăstarea românilor. Iohannis și cei din spatele lui sunt regizorii acestei furtuni.România are nevoie de un moment 0, pentru că altfel vom rămâne prizonierii trecutului. Nu știu dacă toți suntem în stare să o facem, dacă toți au curajul meu. E pentru prima dată când avem șanse reale să punem în aplicare un program de guvernare complet, nu o părticică. Nu să cedăm șantajului. Că s-a scos un angranaj din statul paralel (n.r. revocarea lui Kovesi) nu rezolvă problema.
Dacă toți vor avea curaj, România are o șansă uriasă, să scoată din teritoriul național teroarea, frica tuturor că poate fi luat oricine, oricând, Sau dacă vor rămâne toată viața cu lasitatea generată de interese personale meschine. Dacă ar fi înțeles președintele ce șansă are această țară, dar el nu înțelege că nu poate avea adversari, constituțional. Statul e blocat, să nu se întâmple, să nu se facă, e spaima de dosare. Dacă nu vom face, lucrurile o să revină la o situație mai rea decât până acum. Un astfel de balaur dacă nu e stârpit, iar sistemul nu e reformat în profunzime, lucrurile nu se pot repara. Avem nevoie de un sistem nou, curat, sănătos. Avem nevoie de o democrație reală.

Până la capăt înseamnă programul economic să fie implementat și asta va face din România o țară cu potențial economic, să fie o țară în care drepturile fundamentale să se respecte, iar cetățenii români care sunt nevinovați să aibă garanția că nu vor păți nimic, dar nu suntem în situația asta și simpla schimbare a doamnei Kovesi este doar un prim pas și este mult mai mic decât cred unii.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: CSM a decis! Unde îşi va continua Kovesi activitatea de procuror .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.