Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea pune TUNURILE pe Tudorel Toader: Trebuie să se grăbească!

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, trebuie să se grăbească cu niște propuneri astfel încât să fie modificată urgent în Parlament Ordonanța 6 , prin care ofițerii SRI au drepturi în zona justiției.

"Cred că la un moment dat trebuie să se hotărească (Tudorel Toader – n.r.), trebuie să finalizeze propunerile de acte normative. Avem și noi în parlament ordonanța 6, celebra ordonanță 6 care le-a dat putere de cercetare penală ofițerilor SRI. A fost dată în guvernul Cioloș, de doamna Prună, prin ordonanță. Atunci nu a mai ieșit nimeni în stradă. Această ordonanță va fi picată. O să discutăm săptămâna aceasta ce punem în legea care abrogă ordonanța, pentru că ea nu o să mai fie în vigoare. Domnul Toader trebuie să vină cu niște propuneri", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD a afirmat că România trebuie adusă în matca constituțională și trebuie eliminate abuzurile.

"Cine mai știe care este condamnat pe drept, care e condamnat pe nedrept, care e anchetat pe probe legale și care e anchetat pe probe ilegale. Atunci trebuie să vină cu propuneri, să vină și cu variantele. Aceste lucruri nu reprezintă o iluzie juridică, ci unul dintre obiectivele pe care noi ni le-am asumat ca partid. Din acest motiv nu vom ceda și vom merge în continuare înainte. 
Nu e în vigoare pentru tot legea 304. Se pare că la ÎCCJ nu e în vigoare, ci că se consider că intră în vigoare la 1 ianuarie. Trebuie să intre (în vigoare codurile penale – n.r.). România trebuie adusă în matca constituțională, statul român, altfel abuzurile vor continua. Asta vrem în continuare. Ideea de rezist este vorba de rezistență la schimbare, la readucerea normalității în România, nu despre iluzii juridice", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.