Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, pus în dificultate de Oana Stancu de la Antena 3: 'Nu ştiu! Îmi cer scuze'

puterea.ro
dacian ciolos

Mari probleme pentru şeful PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost pus în dificultate de către Oana Stancu de la Antena 3 atunci când a fost întrebat dacă ştie numele actualului ministru al Transporturilor din guvernul lui Dacian Cioloş.

"Nu ştiu cum îl cheamă pe Ministrul Transporturilor. Îmi cer scuze.", a spus Dragnea, care a fost ajutat de către jurnalistă care i-a spus că acesta se numeşte Sorin Bușe. "Sunt foarte slabi. Nu fac nimic. De aceea nici nu îi cunoaştem", a parat Dragnea care îi ameninţă pe tehnocraţi.

Guvernul lui Dacian Cioloş trăieşte periculos. PSD-ul îi ameninţă pe tehnocraţi. Chiar dacă a renunţat pentru moment la moţiunea de cenzură, Liviu Dragnea spune că nimic nu e decis.

"Oricând putem reactiva moţiunea de cenzură. Am văzut încercări jalnice ale unora care îi apără. Suntem într-o situaţie foarte grea. Absorţia este zero. Avem grijă. Suflăm şi în iartul din frigider. Suntem cu ochii pe ei. Realist vorbind e imposibil să se instaleze un guvern în următoarea perioadă. Nu se poate face într-o zi. Intrăm într-o dispută degeaba. Avem majoritate pentru o moţiune de cenzură. Să stea liniştiţi toţi. Şi alţi parlamentari, din alte partide vor să voteze o moţiune chiar dacă nu o spun.", a tunat Liviu Dragnea la Antena 3.

Citeşte şi: Liviu Dragnea bombardează guvernul lui Dacian Cioloş: Ce sfaturi au primit oamenii premierului

Şi asta nu e tot. Liviu Dragnea îi critică dur pe tehnocraţi. "Oamenii din minister sunt revoltaţi. Trebuie să găsim cât mai repede soluţii pentru a construi spitalele regionale. Nu există niciun program de investiţii în guvern, în afară de cele de la Ministerul Dezvoltării al domnului Vasile Dâncu. ", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.