Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea rămâne fără colegul de atelier - Radu Mazăre se mută la alt penitenciar

radu mazare

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, în prezent încarcerat în Penitenciarul Rahova, va fi mutat, la începutul săptămânii,în Penitenciarul Slobozia, după ce i-a fost aprobată cererea transmisă Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), a declarat, sâmbătă, avocatul său, Lizeta Haralambie.

Lizeta Haralambie, avocatul lui Radu Mazăre, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că cererea de transfer a lui Radu Mazăre a fost transmisă în luna ianuarie și a fost aprobată recent, urmând ca transferul să se facă, cel mai probabil, luni sau marți.

Premierul Greciei, semnal de alarmă pentru Europa: migranții vor da năvală. Acordul este mort!

„Aceasta a fost prima cerere. Se mută la alt penitenciar, la Slobozia. Cererea a fost solicitată de Radu Mazăre, deoarece familia are domiciliul în Constanța, atât mama, cât și cei doi frați care se ocupă de el. Din Constanța până în București, respectiv Rahova, fac vreo 4 – 5 ore, până la Slobozia fac o oră jumătate – două ore. El a solicitat acest lucru, nu prin instanță, a făcut cerere prin avocat către Administrația Națională a Penitenciarelor, în luna ianuarie și a fost aprobată acum. (...) Am așteptat să vedem dacă este loc sau nu este loc (...) Probabil în cursul zilei de luni (se va face transferul – n.r.). Nu știm exact A fost cererea aprobată, probabil în cursul zilei de luni sau marți. Așteptăm să se facă transferul. Deocamdată a fost aprobată cererea”, a declarat avocatul, potrivit Mediafax.

Lizeta Haralambie a spus că Radu Mazăre cerut transferul la Slobozia deoarece fostul edil ispășește pedeapsa în regim închis, iar Slobozia este cel mai apropiat penitenciar de acest fel de Constanța.

Avocatul a mai spus că, în prezent, Radu Mazăre își ocupă timpul citind foarte mult și socializând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.