Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, 'război' cu un reporter Realitatea Tv: 'Mi-ați pus o întrebare pusă probabil de Gușă. M-am săturat de aceste minciuni ordinare'

Inquam Photos
Dragnea Parlament

Liviu Dragnea a răbufnit la adresa unui reporter Realitatea Tv, cu privire la speculaţiile din spaţiul public pe tema unei înţelegeri pe care el ar fi făcut-o cu statul paralel pentru a scăpa de condamnare.

„V-ați hotărât, ați făcut plângere penală la Parchet, că mi-ați pus o întrebare, pusă probabil de Gușă sau de Rareș Bogdan, că eu am făcut o înțelegere cu statul paralel ca să mă achite? Ați făcut plângere la Parchet, domnișoară? Dacă e de la dvs, atunci este și mai simplu. Ați făcut o afirmație foarte gravă. (...) Nu cred că dl Lazăr se va trezi să se sesizeze. M-am săturat de aceste minciuni ordinare. Când vorbiți de negocieri cu statul paralel făcute de către președintele Camerei Deputaților, ori trebuie să aveți dovezi pe care trebuie să le prezentați, ori trebuie să faceți vreo plângere penală la PG. Dacă ați avut asta în minte, înseamnă că aveți o informație. Vă rog să o dați, domnișoară. Vă jucați cu vorbe foarte grele”, a spus Dragnea.

Întrebat când a adus el dovezi când a vorbit despre statul paralel, Liviu Dragnea a declarat: „O să vă aduc dovezi când Realitatea o să plătească sutele de milioane de lei pe care le are de plătit la statul român. Atunci o să primiți dovezi”.

Totul a pornit de ieri, când liderul PSD i-a cerut reporterului Realitatea Tv să facă o plângere la Parchetul General dacă are o asemenea informație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.