Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea reacționează violent: 'Scandalul Uber nu există'

Noizz.ro
Taxi UBER Clerver Taxify

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că Uber va funcționa în continuare pe piață și că nu există niciun scandal, acest tip de taximetrie fiind reglementat prin OUG pusă în transparență decizională. Liderul PSD a precizat că „mașina de propagandă” a inventat lucruri negative pe subiect în campanie.

„Soluțiile sunt identificate. Producera e finalizată. Deja au publicat în transparență textul ordonanței de urgență care reglementează acest domeniu. S-a încercat să se folosească discuția de ridesharing împotriva noastră. Sigur nu există scrupule la acești oameni. Eu m-am întâlnit personal cu acești oameni. Și atunci au convenit că vor lucra împreună cu Ministerul de Finanțe ca să reglementeze acest domeniu. Drept pentru care eu am vorbit cu ministrul, am zis „domnule dacă tot ați finalizat discuția, întâlniți-vă, faceți un protocol pentru a se vedea că e o minciună gogonată”. Se va reglementa acest tip de taximetrie. Scandalul Uber de fapt nu există. Bineînțeles că Uber va funcționa în continuare”, a declarat Liviu Dragnea, vineri la DC News.

Radu Tudor, atac neașteptat la adresa UDMR: Cum se spune la vrăjeală în maghiară?

Liderul PSD a adăugat că Opoziția a încercat să inventeze un curent negativ în campania electorală.

„Mașina de propagandă. Ei au încercat să inventeze orice pentru a crea un curent negativ în această campania. Nu le-a reușit pentru că minciuna, indiferent cât de securistă ar fi, tot picioare scurte are”, a conchis Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.