Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Referendumul privind modificarea Constituției ar putea fi organizat în primăvară

captura TV
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această seară că referendumul cerut de cei 3 milioane de români pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie ar putea fi organizat în primăvara anului viitor. Asta la doar o zi după ce președintele Klaus Iohannis a spus că aceasta este o temă marginală și că un referendum nu are sens - DETALII

VEZI și: Preşedintele baptiştilor români, replică pentru Iohannis: 'O naţiune cu lideri compromişi...'

”Undeva în primăvara anului viitor pentru că problema trebuie tranșată. Au semnat 3 milioane de români și nu putem lăsa lucrurile nelămurite”, a spus șeful PSD care a mai spus că nu a dorit organizarea referendumului în același timp cu alegerile parlamentare pentru că sunt lucruri total diferite care merită a fi tratate separat.

”Eu susțin varianta susținută de cei 3 milioane de români și mi-aș dori ca așa să fie și la vot, dar românii vor decide ce vor să facă. E o problemă foarte complexă care trebuie tratată separat pentru că nu e doar despre căsătorie și se vor deschide mult mai multe discuții.”, concluzionat președintele PSD la Digi24.

El a spus că nu dorește acum să spună mai multe pentru a nu se spune că vrea să speculeze electoral o temă atât de importantă pentru români.

Vezi AICI declaraţiile lui Iohannis de miercuri seara! (VIDEO)

O listă cu 3 milioane de semnături a fost strânsă de Coaliția pentru Familie și depusă la Parlament pentru declanșarea unui referendum pentru definirea clară în Constituție a familiei. Inițiativa cetățenească a primit avizul Curții Constituționale și acum se află în dezbaterea Senatului României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.