Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, replică ACIDĂ pentru Ludovic Orban: 'Cred că trebuie să ieșim din această ipocrizie'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea conges

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat proiectul PSD care modifică legea privind alegerea preşedintelui, afirmând că articolul care ar permite campania electorală în şcoli este menit să-i facă pe copii "să stea în cap". Orban le recomandă social-democraţilor "să nu se atingă de copii", deoarece în şcoli nu trebuie să se facă politică. El a criticat şi prevederea din proiecul de lege potrivit căreia preşedintele aflat în funcţie să nu poată participa la campania electorală a partidului care îl susţine.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a răspuns astăzi liderului PNL, susținând că nu se face campanie electorală în școli și că președintele aflat în funcție se poate implica în campania electorală a partidului care îl susține.

„Vreau să discut despre două subiecte pe care le-am văzut în spațiul public. Și anume: despre campania electorală în școli. Explicația pe care am primit-o este că există deja în legea educației interdicția de a se face politică în școli, dar pentru a nu exista niciun dubiu, trebuie să trecem și în legea electorală că se nu pot face nici măcar acțiuni electorale. Cât despre posibilitatea președintelui să poată să se implice în campania partidului pe care îl susține. Eu le-am spus colegilor mei punctul meu de vedere: liber la implicare. Nu avem niciun fel de problemă ca președintele în funcție să se implice în campania partidului pe care îl susține.Măcar se va face la vedere. Oricum toți știm că se implică. Cred că trebuie să ieșim din această ipocrizie”, a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.