Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, replică incendiară pentru Raluca Turcan: 'Bate câmpii' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Liviu Dragnea îi dă o replică dură Ralucăi Turcan, după ce liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor l-a acuzat că a călcat în picioare 20 de ani de democraţie în Parlament, după ce liderilor grupurilor parlamentare li s-a interzis să ia cuvântul în Biroul Permanent.

"În primul rând, bate câmpii. În al doilea rând nu cunoaște regulamentul. Până acum în Biroul Permanent din Camera Deputaților s-a acționat cutumiar. Regulamentul e limpede. Dimpotriviă, la propunerea colegului de la UDMR, azi s-a dat adevărata valoare a Comitetului Liderilor. În regulamentul Camerei Deputaților se spune foarte clar că ordinea de zi a plenului Camerei este aprobat de Comitetul Liderilor, la propunerea Biroului Permanent", a declarat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Tiroida, ‘bateria’ întregului corp: Cum să o ‘resetezi’, pentru a-ţi activa metabolismul

Liderul deputaților liberali a subliniat că în Biroul Permanent al Camerei Deputaților de luni a fost instituită o nouă procedură pentru liderii partidelor de Opoziție cu privire la activitatea în BP.

„În ședința de conducere a Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a solicitat expres la liderii de grup să nu mai aibă dreptul la cuvânt în ședințele de Birou Permanent. Toți cei 28 de ani de democrație în Parlamentul României au fost aruncați la coș și astăzi se instituie o procedură nouă pentru liderii partidelor de opoziție și anume de a nu se mai exprima în ședințele BP. Practic, le este frică de forța cuvintelor”, a spus Raluca Turcan.

Liberalii au cerut în plenul de miercurea trecută al Camerei Deputaților revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. PNL a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.