Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Iași: 'Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare'

psd.ro
dragnea

Discurs dur susținut de liderul PSD Liviu Dragnea la Iași, acolo unde, astăzi, social - democrații au organizat un miting electoral de mari dimensiuni.

Citește și: Ipoteza BOMBĂ a unui medic în cazul Gabrielei Firea: '5 moduri prin care o sârmă ajunge în colon: Dorința de a conduce Capitala cu mână de fier'

"România are nevoie azi de tot ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu și Iohannis, de patriotism și patrioți. Avem cu toții nevoie de o patrie, țara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare, i-au asmuțit pe români  unii împotriva altora. Românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni și alții răi, așa cum susține Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere.  Românii sunt toți români egali. Asta e prima lecție de patriotism pe care vreau să i-o dăm lu Iohannis că patria e pace, nu război, națiunea, solidaritate și nu ură, patrotismul înseamnă conștiință,  nu case dobândite fraudulos. Țaar înseamnă sulfet, nu încă un mandat", a declarat Liviu Dragnea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.