Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, scos din sărite de declarațiile ministrului de Finanțe: 'Nu comentez gândurile lui Teodorovici. Mai cu atenție'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea cruce

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, recent, că Guvernul va adopta până la sfârşitul lunii aprilie două ordonanţe de urgenţă privind achiziţiile publice care vor schimba „radical” acest domeniu, urmând să fie înfiinţată o nouă structură care va centraliza toate nevoile instituţiilor. Aflat la Focșani, Liviu Dragnea a fost invitat să comenteze declarațiile ministrului de Finanțe.

„Nu-mi permit să comentez gândurile dlui Eugen Teodorovici. N-am această capacitatea să intru în mintea colegilor mei, dar în ceea ce privește achizițiile publice, undeva până în 15 aprilie, o să avem pachetul gata. (...) Trebuie să simplificăm procedurile și s-a găsit deja forma. Trebuie să dăm posibilitatea părților contractante, care vor să realizeze investițiile, să poată începe lucrările și să le ducă la capăt. (...) În ceea ce privește unitatea de achiziții centralizate, eu n-am nimic împotrivă. Poate să fie o idee bună, dacă se referă doar la administrația centrală și pe anumite domenii. (...) O abordare înțeleaptă este să ai acest plan, este foarte bine. Pornește cu un proiect pilot, pornește cu un domeniu. (...) Eu zic mai înțelept și mai cu atenție”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.