Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose, precizări despre taxa de solidaritate şi pilonul II de Pensii / VIDEO

www.stiripesurse.ro
Dragnea Tudose

Premierul Mihai Tudose a făcut primele precizări după ce cabinetul său a fost votat în plenul reunit al Parlamentului. Tudose şi Dragnea s-au referit la mult discutata taxă de solidaritate, dar şi la eventuala desfiinţare a pilonului II de pensii

"Ministerul de Finanţe va face analize şi vom vedea când va fi aplicată această taxă de solidaritate. Anumite cifre ne spun că sunt derapaje. Nu ne încurcă legea salarizării. O să ieşim cu această explicaţie după ce facem toate analizele. Tot pachetul fiscal va fi pus în dezbatere publică", a spus Mihai Tudose.

Liviu Dragnea a are încredere totală în nou Guvern şi echipa ce se va instala la Palatul Victoria. "Toate firmele cinstite trebuie să aibă de câştigat. Nu spune nimeni că va fi un impozit mare. Aşa nu merge. Trebuie să o găsim. În discuţii cu oameni de afaceri se va decide. Ei nu vor să guverneze până mâine seară. Vor guverna pentru mult timp.Ministrul Finanţelor o fi răspuns la altă întrebare. El nu are experienţă în a vorbi. Cei de la ALDE au fost la toate aceste discuţii cu noi", a spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.