Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea şi Victor Ponta, criticați de Sebastian Ghiţă: 'Ar fi trebuit SĂ RECUNOASCĂ'

ponta dragnea

Şeful PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Victor Ponta că Guvernul din 2012 ar fi fost alcătuit cu ajutorul lui george Maior, fostul şef al SRI. Ponta nu s-a lăsat mai prejos şi l-a atacat şi el dur pe şeful PSD. A spus că dacă ar vorbi toată lueam, Dragnea ar încasa 150 de ani de puşcărie.

Citeşte şi: Abia acum s-a aflat: Cu ce a plecat, de fapt, Sebastian Ghiţă din România - 'ştiu mai multe' / VIDEO

În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Sebastian Ghiţă i-a dat în fapt pe cei doi şi a spus că e un lucru normal ca SRI şi SIE să fie întrebaţi dacă unii miniştri ar avea probleme. "Spre deosebire de Dragnea şi Ponta eu nu văd nimic rău în a întreba dacă vreun ministru lucrează cu vreun serviciu străin sau are parteneri de afaceri dubioşi. Eu în locul lor spuneam direct că vorbeam cu SRI şi cu SIE toată ziua. Ei ar fi trebuit să recunoască şi să spună că e firesc şi normal să schimbe informaţii. E o utopie. De asta se ocupă SRI să îi caute pe miniştri dacă au probleme. Ei dădeau vina unul pe altul când nu le convenea ceva. mai dădeau vina şi pe SRI", a dezvăluit Sebastian Ghiţă care nu s-a oprit aici.

Ghiţă a vorbit şi despre numirile din vârfurile Parchetelor. "Eu nu eram chiar miezul de la gogoaşă. Mă chemau mai târziu. Nu participam la discuţiile dintre grei. Când mă întrebau, le spuneam că e util să consulte SRI-ul. De Bica au spus că nu, de Kovesi au zis că e o zeiţă, de Niţu au spus că îl lasă un pic şi pe urmă îl frăgezesc", a mai spus Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.