Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Situația e FĂRĂ PRECEDENT'

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea consideră că România se află într-o situație fără precedent. Totul după ce nominalizarea PSD pentru funcția de premier, Sevil Shhaideh, e pusă sub semnul întrebării din cauza soțului său. Presa a scris că acesta ar susține regimul lui Bashar al-Assad, după ce a lucrat mai mul timp în guvernul de la Damasc.

Dragnea le cere serviciilor secrete din România să lămurească dacă există vreo incompatibilitate pentru ca Shhaideh să fie premier.

”Am făcut un apel la SRI și la SIE. Situația e fără precedent. Eu am spus că nu voi forța nicio lege, pentru mine nu e o chestie secundară, pentru mine legea e sfântă. Eu știu că această doamnă are această capacitate de a pune în aplicare programul PSD.

Eu am respectat toate procedurile constituționale. Aveam dreptul, după alegeri, să cer postul de premier pentru mine.

Citește și: `Clanul Bușoi` a luat în stăpânire Banatul (presa)

Dacă în jurul unei persoane propuse premier se fac aceste afirmații, Serviciile trebuie să reacționeze. De ieri, mulți indivizi din presă folosesc ca argument a ceea ce spun faptul că de la SRI vin aceste informații. Eu știu cum funcționează SRI, am ajutat-o, în mod instituțional, cu multe proiecte de care aveau nevoie. Se folosesc de numele SRI pentru a da o doză de credibilitate la ce afirmă. S-ar putea să fie legături de afară, servicii secrete străine.”, a spus Liviu Dragnea la emisiunea realizată de Mihai Gâdea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.