Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune că implicarea unei companii de stat în achiziţionarea unei companii de energie în R. Moldova are suportul politic

Inquam Photos / George Calin
dragnea tudose

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că la întâlnirea coaliţiei de guvernare care a avut loc la Vila Lac 1 s-a discutat şi despre implicarea unei companii de stat româneşti în achiziţionarea unei companii de energie din Republica Moldova. "Ne-a prezentat premierul câteva chestiuni strategice, pe care le abordasem acum două săptămâni de zile, astăzi (luni - n.r.) a prezentat care sunt propunerile lui, şi anume o implicare a unei companii de stat româneşti în achiziţionarea unei companii de energie din Republica Moldova şi are susţinerea şi suportul nostru politic, pentru că este o măsură şi economică bună şi strategică pentru România şi nu numai. Am discutat, de asemenea, despre o primă strategie de finanţare pentru mari lucrări de infrastructură, ne referim în primul rând la autostrăzi", a spus Dragnea după discuţiile din coaliţia de guvernare pe tema proiecţiei bugetare pe 2018, desfăşurate la Vila Lac 1, conform Agerpres.

El a adăugat că în perioada următoare vor avea loc întâlniri tehnice cu finanţatori internaţionali - Banca Mondială şi BEI. "De asemenea, domnul ministru Stroe ne-a prezentat câteva probleme identificate la calea ferată şi, din păcate, nu sunt probleme simple, nu sunt probleme uşoare. Am discutat, de asemenea, în acest context, despre realizarea infrastructurii mari, despre parteneriatul public-privat şi decizia adoptată astăzi a fost ca acest proiect de lege sau acest proiect să fie adoptat prin ordonanţă de urgenţă, pentru că este din ce în ce mai necesar şi s-a lungit foarte mult. Şi vor adopta prin ordonanţă, ori săptămâna aceasta, ori săptămâna viitoare", a mai menţionat liderul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.