Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, victorie ZDROBITOARE în CEx! Un lider PSD exultă: 'E un vot absolut normal. Noi l-am susținut'

psd sigla

Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, a declarat, vineri seara, după ședința CEx a PSD că votul covârșitor în favoarea lui Liviu Dragnea reprezintă „o normalitate”.

„Mi se pare absolut normal (n. r. faptul că Liviu Dragnea a primit un vot de încredere), e un vot absolut normal. Noi l-am susținut și-l vom susține, pentru că știm că poate să facă multe pentru partid și pentru România. Nouă ni s-a părut o normalitate acest vot covârșitor în favoarea domnului Dragnea. Personal, pot să mai zic că îi voi da același vot dacă va mai fi cazul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, președintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Gabriela Firea, declarații după CEx: 'Exluderea mea nu a fost votată la intervenția liderului PSD'. Cum va fi colaborarea după episodul anti-Dragnea

Anterior, organizația județeană PSD Arad a transmis că îl susține în continuare pe Liviu Dragnea, „președintele ales legitim de către toți membrii partidului”, după publicarea scrisorii în care se solicită demisia liderului social-democrat.

Vineri seara, 60 de voturi au fost pentru susținerea lui Liviu Dragnea, față de 8 împotrivă, în ședința Comitetului Executiv de vineri, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.