Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vine cu informații de ULTIMĂ ORĂ - Cum va fi remaniat Guvernul Dăncilă

gov.ro
viorica dancila EAU

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, la Palament, că sunt zero șanse ca după remanierea guvernamentală totul să rămână la fel în Executiv. Șeful PSD a negat faptul că s-ar lua în calcul și o comasare sau reducere a numărului de ministere, informează Mediafax.

Întrebat de jurnaliști, marți la Parlament, când va avea loc remaniera guvernamentală și Comitetul Executiv al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: "Când se întoarce doamna prim-ministru din vizitele oficiale. Împreună cu doamna premier vom stabili data CExN".

Chestionat ce șanse sunt ca lucrurile să rămână la fel în Guvern, după remaniere, liderul social-democrat a replicat: "Zero".

De asemenea, întrebat cu privire la o eventuală restructurare a Executivului, în sensul diminuării sau comasării unor ministere, liderul PSD a dezmințit această posibiltate.

"Ca să fim riguroși. Nu propun eu (remanierea - n.r). Dar nu s-a vorbit despre o restructurare, ci doar despre o posibilă remaniere, cu aceeași structură", a subliniat Dragnea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la sfârșitul lunii septembrie, că există miniştri care refuză să semneze şi aceştia nu mai pot rămâne în Guvern, urmând ca după referendumul pentru familie să existe o discuţie clară privind remanierea guvernamentală.

Citește și: Sentință DEFINITIVĂ - Mircea Badea și Antena 3 trebuie să plătească DAUNE MORALE unui scriitor .

 

Totodată, liderul social-democrat a precizat că miniștrii care nu sunt buni comunicatori, în sensul de a prezenta public măsurile luate de propriile ministere în vederea implementării programului de guvernare, riscă să plece din Cabinetul Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă se află în această săptămână într-un turneu care include deplasări în Turcia, Emiratele Arabe și Kuwait.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.