Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vine cu o ipoteză INCENDIARĂ: de ce atacă liderii europeni coaliția PSD-ALDE

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Liviu Dragnea Dăncilă Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că liderii europeni atacă PSD-ALDE și Guvernul pentru că multinaționale din România sunt nemulțumite de politica fiscală și pun presiune pe oficialii de la Bruxelles, care fiind dependenți de aceste companii, la rândul lor atacă România.

”Liderii europeni s-au învățat că această țară stă mereu cu capul plecat (...) Nu vine nimeni să ne ajute, toți vor să profite de această țară. Eu înțeleg că vrei să te dezvolți într-o țară, dar, domnule, nu pune presiune prin oficialii europeni ca autoritățile de aici să se înmoaie. Noi nu vrem să avantajăm firmele românești, dar măcar să beneficieze de un tratament egal. Sigur că ei sunt deranjați și că pun presiune pe liderii europeni, care în final atacă România. Noi suntem o coaliție a românilor.

Eu le-am spus colegilor încă din 2016 că vor fi presiuni foarte mari. Le-am spus că programul nostru de guvernare va deranja foarte mulți oameni, interese foarte mari, de miliarde de euro. Le-am spus că vor fi presiuni, că vor începe o campanie împotriva mea și au început o campanie de demonizare a mea extrem de profesionistă.”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.