Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre GAFA pe care a făcut-o Klaus Iohannis: 'Dacă a luat decizia singur, a greșit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inqaum Klaus Iohannis masina sofer

Liviu Dragnea e de părere că președintele Klaus Iohannis a greșit în momentul în care a decis să nu o revoce pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Conform liderului PSD, Iohannis a făcut calcule electorale greșite, pentru că ministrul Tudorel Toader va sesizat CCR pentru un conflict constituțional între Președinție și Guvern și va avea câștig de cauză.

”Domnul Tudorel Toader este profesor universitar de drept, este doctor în drept, este fost judecător, este fost judecător la CCR, este membru în comisia de la Veneţia, este un om cu pregătire juridică şi constituţională deosebită. Eu am foarte mare încredere în argumentaţia acestui om. Am spus şi spun în continuare că-i acord tot sprijinul meu pentru demersul pe care vrea să-l facă. Şi sunt convins că şi prim-ministrul îi va acorda sprijinul şi Guvernul, în ansamblu. Dacă domnul Tudorel Toader a anunţat că va sesiza CCR, înseamnă că are argumente foarte serioase şi foarte solide şi nu o face din nişte raţiuni personale. Sesizarea CCR nu o face din rațiuni personale, ci pentru justețea celor 20 de argumente din raportul pe care l-a prezentat. Guvernul și coaliția îl sprijină fără rezerve.

Citește și: Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: “Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

Nu nerevocarea în sine m-a deranjat, m-a deranjat foarte mult atitudinea preşedintelui faţă de dezvăluirile înfiorătoare care au ieşit in ultimele zile. Adică nu te poţi face că nu înţelegi gravitatea acestor dezvăluiri, nu te poţi face că acest sistem n-a funcţionat, ba dimpotrivă, a funcţionat foarte rău şi a generat foarte multe abuzuri. Nu ştiu care a fost atitudinea preşedintelui, e opţiunea dumnealui, unii spun că au fost raţiuni electorale, (...) dar nu asta mă interesează foarte mult. Dar m-a deranjat această atitudine destul de pasivă faţă de grozăvia dezvăluirilor care au ieşit. Dacă a luat decizia singur, din punct de vedere electoral a greșit. M-a deranjat atitudinea pasivă față de grozăvia dezvăluirilor făcute.”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește și: Dezastru pentru Raiffeisen: Amendă uriașă pentru practici incorecte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.