Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre INCIDENTELE de la sediul PSD Sibiu, unde a fost nevoie de intervenția jandarmilor: 'Nu a fost planul să mergem' / VIDEO

liviu dragnea psd

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, că nu planificase să ajungă la sediul PSD Sibiu şi a decis, împreună cu premierul Mihai Tudose, să facă o vizită neanunţată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

"Nu a fost planul să mergem la sediu. (...) Noi am fost la spital. (...) Nu am venit cu avionul, să avem o oră fixă, am plecat mai târziu, am hotărât împreună să mergem la spital, să facem o vizită neanunţată, că erau solicitări să se realizeze nişte investiţii în diverse unităţi medicale şi discuţia a fost foarte bună cu conducerea de acolo şi s-a decis Guvernul să facă un spital nou la Sibiu. Au şi un teren disponibil de 20 de hectare", a declarat Dragnea la un hotel din Sibiu, unde s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai Organizaţiei judeţene a PSD, scrie agerpres.ro.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

După încheierea întâlnirii, liderul social-democrat a revenit cu noi precizări referitoare la programul vizitei.

"Nu ştiu cine a făcut programul (...). Doi, am discutat cu premierul la Bucureşti ca, atunci când ajungem la Sibiu, amândoi să decidem unde mergem. Am decis amândoi să mergem la spital (...), am vorbit cu Bogdan Trif (preşedintele PSD Sibiu - n.r.) când ne apropiam de spital că vreau să facem întâlnirea aici, să nu facem la sediu, ca să nu mai traversăm tot oraşul după ce terminăm întâlnirea. Şi întâlnirea politică a fost aici", a spus Dragnea.

Citește și: Ministrul Muncii se dezlănțuie: ‘Sindicaliștii să învețe matematică’

Premierul Mihai Tudose şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut miercuri o scurtă vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit directorului unităţii sanitare, Cornel Benchea.

Premierul Mihai Tudose a confirmat că Guvernul va susţine realizarea unui nou spital.

Citește și: Guvernul anunță un val uriaș de angajări: Ce posturi sunt scoase la concurs

”Informaţiile care au venit că, cel puţin la UPU, este o clădire veche, clădire care, indiferent cât de bine o refaci şi o reutilezi, este tot o clădire veche, în care funcţionează spital de mult, cu nosocomiale care au intrat deja în pereţii clădirii. Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba şi să propunem celor îndrituiţi, începând cu doamna prefect şi cu conducerea spitalului, dacă nu cumva este mai bună o soluţie alternativă - adică un spital nou - unde să fie toată lumea adunată, toate secţiile, funcţională, modernă, cu aparatură nouă”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Acesta a afirmat că va fi vorba despre un spital judeţean care să înlocuiască spitalele actuale.

Citește și: Salariile s-au mărit cu 50%: Cine a beneficiat de această majorare și ce reacție a avut Olguța Vasilescu

La rândul său, liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că au avut o discuţie ”foarte bună” cu directorul Spitalului Judeţean Sibiu.

”S-a decis ca Guvernul să facă un spital nou la Sibiu, există şi un teren”, a afirmat Liviu Dragnea.

"În seara asta am avut vizita domnului prim-ministru al României şi a preşedintelui PSD. A fost o vizită surpriză de circa 15 minute doar, dar eu zic că suficientă. Au dorit să vadă un pic care este situaţia de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Am intrat cu dânşii înăuntru, au văzut care este situaţia, care este spaţiul destinat acestei activităţi. Şi-au dat seama că este un spaţiu destul de redus şi era destul de aglomerat şi au propus să facem o analiză a situaţiei spitalelor din Sibiu şi, împreună cu Prefectura, cu Primăria şi cu Consiliul Judeţean să se ia cea mai bună decizie în urma acestei analize", a declarat Benchea.

Citește și: Banca Mondială se implică în infrastructura României: Ce proiect vital va susține gigantul

Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au vizitat spitalul după ora 18,00. Ei au fost aşteptaţi anterior la sediul PSD Sibiu, unde, conform programului anunţat anterior, ar fi urmat să se desfăşoare, cu începere de la ora 16,30, o întâlnire cu membrii organizaţiei judeţene.

În faţa sediului PSD Sibiu s-a desfăşurat un protest neautorizat, la care au luat parte 10 persoane care au scandat împotriva partidului de guvernământ. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de jandarmi.

Citește și: Guvernul anunță un val uriaș de angajări: Ce posturi sunt scoase la concurs .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.