Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbeşte despre candidatura la prezidenţiale. Atac dur la Klaus Iohannis şi la multinaţionale

Liviu Dragnea ICCJ

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, afirmă că ar putea candida la prezidenţialele din 2019, motiv pentru care ar fi devenit principala ţintă a lui Klaus Iohannis. Liderul PSD a atacat şi multinaţionalele care scot profiturile din România.

Dragnea a susţinut că multinaţionalele finanţează mişcarea #rezist, pentru că se tem că nu vor mai putea să continue practicile imorale şi chiar ilegale de scoatere a profitului din România. Astfel, el ar fi ajung principala ţintă a acestor firme, a mai susţinut Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Studiul care face din banala varză un adevărat medicament: Cum opreşte dezvoltarea cancerului

"Un grup de companii a vrut sa aiba activitati in Romania, dar sa nu plateasca taxe la buget. Este vorba de unele multinationale, unele banci. (...) Institutiile statului au inceput sa prinda curaj si sa investigheze astefel de practici", a declarat Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a susţinut că asaltul asupra sa are şi o componentă politică, pe lângă influenţa multinaţionalelor.

"O alta componenta este componeta politica. Sa il luam pe Klaus Werner Iohannis, ca el e omul momentului. Vine anul 2019. Anul trecut spunea ca nu o sa marim pensiile si salariile, ca nu o sa avem bani, ca totul e o minciuna. Am avut o crestere economica foarte mare. Anul acesta va fi din nou foarte mare. Ne-am incadrat in deficitul de 3%, am alocat 2% pentru Aparare. Pensiile au crescut, salariile au crescut, inclusiv salariile de la Administratia Prezidentiala, ca tot spuneau ca nu le ajung banii. Ce va spune Iohannis in anul prezidential 2019? Mai ales ca de la 1 ianuarie, Romania va prelua presedintia UE si s-a decis ca primul ministru gestionaza acest lucru. Timp de 6 luni, doamna prim-ministru Dancila va relationa in mod direct cu toti sefii de dosare din UE. El in 2019 ce o să spuna? 'Alegeti-ma inca o data, ca nu am facut nimic. Ba mai mult am facut rau. Alegeti-ma, ca sa va dau inca 5 ani de scandal, de blocaje'. Alternativa va fi pensii mai mari, salarii mai mari, firmele care au inceput sa produca mai mult...", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă va candida în 2019, liderul PSD a răspuns: "Nu-s alegeri maine. Poate da, poate nu."

"Domnul Iohannis spune ca in primul rand trebuie sa isi elimine potentialii contracandidati. Tinta pe mine, ca eu conduc partidul, eu am prezentat programul de guvernare. Rezultatele au aparut. Omul asta trebuie ori omorat, fizic, ori bagat la puscarie, ori demonizat", a mai precizat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: 10 reguli ale medicinei indiene: Cum să-ţi păstrezi organismul tânăr .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.