Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu 'a explodat' după ce Wikipedia a scris că este 'agent al Serviciilor de informații rusești': 'Continuați să fiți impecabil de stupizi, băieți'

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, reacționează miercuri, pe Facebook, după ce pe Wikipedia scrie că el este „agent al Serviciilor de informații rusești”, spunând că demersul „se încadrează perfect în definiția nebuniei”. Mai mult, deputatul PSD afirmă că tactica pierzătoare din SUA va avea efectele scontate în România, făcând referire la faptul că Trump a fost catalogat „omul rușilor” în alegeri.

„Dragi băieți, vreau să vă transmit că apreciez foarte mult ajutorul substanțial pe care mi-l dați! Făcând dovada unei impecabile stupidități, aveți convingerea că tactica pierzătoare din SUA ("Nu votați Trump, că e omul rușilor") va avea efectele scontate în România ("Nu votați Pleșoianu, că e omul rușilor"). Atâta doar că demersul vostru se încadrează perfect în definiția nebuniei: "a face același lucru în mod repetat așteptându-te să obții alt rezultat"...

Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite... #SUFRAGERII, cam cât de greu le-au căzut la bilă sondajele pe care le realizează pentru uzul lor intern, dacă au ajuns să scrie până și pe Wikipedia că eu sunt... "agent al Serviciilor de informații rusești"? )

CCR, lovitură DURĂ pentru Guvern - Judecătorii admit sesizarea PNL și USR

Iată, în continuare, de pe ...Wikipedia, o nouă mostră de prostie în stare pură:

"Liviu Ioan Adrian Pleșoianu (n. 24 ianuarie 1980) este un deputat român, ales în 2016, și agent al Serviciilor de informații rusești."

sau:

"Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia, fiind bine cunoscut pentru relații apropiate avute cu Serviciile secrete rusești."

Continuați să fiți impecabil de stupizi, băieți, continuați! În SUA, alții la fel de deștepți ca voi au reușit. Propaganda a funcționat: Donald Trump nu a fost ales, iar Hillary Clinton a devenit Președinte. ...sau nu chiar? :))”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.