Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Rareș Bogdan: O numea pe Kovesi 'Luluța' și spunea că a stat preș în fața lui Băsescu

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl atacă dur pe fostul jurnalist Rareș Bogdan, care a decis să candideze pe lista PNL pentru alegerile europene. Pleșoianu susține că în trecut, Bogdan era unul din cei mai mari contestatari ai Laurei Codruța Kovesi.

Citește și: GAFĂ a jandarmilor la bătaia de la mitingul PSD din Brașov - Au REȚINUT victima, acum caută agresorul

"RAREȘ BOGDAN tuna și fulgera împotriva lui KOVESI în 2013! O numea "LULUȚA" și spunea că "a stat PREȘ în fața lui Băsescu". RAREȘ BOGDAN considera că numirea lui KOVESI ca șefă la DNA echivalează cu "COMPROMITEREA ideii de independență a justiției"! RAREȘ BOGDAN era scârbit de faptul că, "în țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA"! Lui RAREȘ BOGDAN îi era silă că "unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e FEMEIA ASTA care a stat PREȘ în fața lui Băsescu și a TUTUROR ani și ani la rând".

Marele caracter Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru europarlamentare, era ULTRAGIAT în 2013 de faptul că Ponta o propunea pe "LULUȚA" KOVESI șefă la DNA! La fel ca marele caracter Ludovic Orban, președintele PNL, cel care tuna și fulgera împotriva lui KOVESI tot în 2013, spunând despre aceasta că e "mâna dreaptă a sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu" și că propunerea ei de către Ponta echivalează cu "o TRĂDARE a interesului național".

Primul pe lista PNL pentru europarlamentare (RAREȘ BOGDAN) și primul din PNL (LUDOVIC ORBAN) - cei doi "urmași ai Brătienilor"... În fapt, doi #MERCENARI! MERCENARI fără carater, care se vor contrazice pe ei înșiși de câte ori INTERESUL sau MISIUNEA o vor cere...

RAREȘ BOGDAN 2 APRILIE 2013: "Kovesi la DNA. Ceea ce am spus încă din 24 martie în mod public se va întâmpla astăzi, cel târziu mâine, în mod oficial. În țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA. Până la urmă nu e treaba mea cine e procuror șef la DNA dar e treaba când unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu și a tuturor ani și ani la rând.... Păcat de compromiterea unei idei, cea de "independență" a justiției și nu numai...", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.