Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu aruncă în aer PNL! Scrisoarea primită pe e-mail, de la consilierul lui Ludovic Orban, a fost făcută publică

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, afirmă într-o postare pe Facebook că a primit o scrisoare pe e-mail din partea lui Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL, Ludovic Orban, în care i se recomandă să nu voteze inițiativa legislativă a senatorului PNL, Daniel Zamfir, cu privire la plafonarea dobânzilor la credite. Cu această ocazie, deputatul PSD susține că va vota „pentru”, precizând că inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este „foarte bună”.

„Ca deputat PSD, primesc pe email o scrisoare prin care Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL (Ludovic Orban), îmi spune că inițiativa legislativă a parlamentarului PNL Daniel Zamfir (plafonarea dobânzilor la credite) e îngrozitoare și că mă îndeamnă să nu o votez.

Domnule Orban, deconectați-vă propagandistul de la contul meu de email. Inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este foarte bună și voi vota PENTRU!

P.S. În scrisoarea atașată email-ului primit mi se oferă... ăăă... argumente (!?!?) pentru a nu vota această inițiativă legislativă:

"Stabilirea unor prețuri maxime este asociată cu decăderea Imperiului Roman. Legea Maximului General, votată în Regimul de Teroare din timpul Revoluției Franceze, care stabilea prețul grânelor, a fost atât de impopulară încât a trebuit abandonată un an mai târziu; Foutu le maximum! (S-a terminat cu prețul maxim) a strigat populația pe străzile Parisului în vreme ce Robespierre era condus spre ghilotină."

...Persoanele care au redactat textul sunt bine!? ...Întreb cu compasiune.”, scrie Pleșoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.