Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, atac neașteptat la Gabriel Oprea: i-a găsit o nouă poreclă/VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
plesoianu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, lansează un atac neașteptat la adresa lui Gabriel Oprea. Pleșoianu publică celebrul filmuleț în care Oprea apare, la patru ani distanță, cu opinii radical diferite despre Victor Ponta.

Citește și: DOCUMENT - Guvernul transmite o CIRCULARĂ către primari, pentru creșterea impozitelor

”Pentru că tot se vorbește mult zilele astea despre generalu' Oprea, cred că e bine să facem apel la MEMORIE. Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său, iată cât de... FLEXIBIL se dovedește a fi, cum cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă. Chiar așa, am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI! Acest fragment VIDEO, care prezintă două momente (2010 și 2014), constituie proba supremă a caracterului celui care, în toate împrejurările, a acționat "pentru interesul național":

Generalu', în 2010: "Victor Ponta nu are nimic sfânt! Am plecat din PSD și mi-am dat demisia din funcția de ministru pentru că n-am vrut să aduc CRIMA ORGANIZATĂ în Guvern! Și știe bine acest lucru Victor Ponta!"

Generalu', în 2014: "Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească! A venit cu o VIZIUNE proaspătă și CORECTĂ! A dat României o voce! Cu adevărat lipsit de trecut și cu o privire orientată clar și cu hotărâre spre viitor!", arată Liviu Pleșoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.