Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu intră la rupere, înainte de Congres: Am văzut mimoze ipocrite! Atac INCENDIAR la Viorica Dăncilă

Facebook
plesoianu liviu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, are un mesaj dur pentru colegii din PSD, înainte de Congres. El susține că la acest Congres trebuie să se separe ”bărbații de stat de mimozele ipocrite” și a arătat că, în acest moment, Viorica Dăncilă este cel mai aprig contestatar al Vioricăi Dăncilă din epoca lui Liviu Dragnea.

Citește și: Radu Tudor, întrebare de 1000 de puncte pentru Rareș Bogdan: Să ne spună și nouă

”În PSD, e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite

Am urmărit ieri diverse mimoze politice care jucau prost scena crispării. Îi crispa afirmația mea cu privire la predarea cvasitotală a partidului. Îi crispa afirmația mea cu privire la faptul că doamna Dăncilă#2 este cel mai aprig oponent al doamnei Dăncilă#1. Nu îi crispa însă faptul că fostului lor lider de partid i s-a programat condamnarea la o zi după alegeri, ca trofeu și ca miză electorală. Nu îi crispa că semnatarii protocoalelor secrete sunt bine-mersi în timp ce colegul lor, care a publicat unul dintre protocoale, a primit control judiciar de la DIICOT, deși respectivele protocoale au fost declarate neconstituționale de CCR. Nu îi crispa faptul că se realizează oră de oră tranziția de la ura prefabricată, superficială, la ura organică, adâncă a propriului electorat trădat.

"Mvaaai, Pleșoianu a zis urât, cică am fi unii dintre noi TELEGHIDAȚI de sistem! Ntz, ntz, ntz!"

...Știți ce? Poate nici nu sunteți unii dintre voi teleghidați. Poate sunteți doar niște fricoși, niște mari "bărbați" de stat refugiați la salonul de scutece. Sau poate că nu sunteți nici fricoși, ci doar niște mizerupiști imperturbabili. Cert este că oamenii care ne-au votat masiv în 2016 au făcut-o pentru a vedea bărbați de stat luptându-se, nu ipocriți sau speriați care mimează prost scena "unității de partid"...

Fie să se separe apele la acest Congres: bărbați de stat - într-o parte - și mimoze politice ipocrite - în cealaltă parte. Fie să FIM oameni liberi, nu pioni mutați cu mâna! Ne vedem la Congres...”, scrie Liviu Pleșoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.